Şanlıurfaspor Maç Günü Değişti;

Şanlıurfaspor Maç Günü Değişti

Şanlıurfaspor haberleri...

Şanlıurfaspor ligin son haftasında kendi sahasında Manisa Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşma öncesi Şanlıurfaspor maçı dahil 7 maçta değişiklik yaşandı.

Trendyol 1. Lig’e iyi başlayan fakat son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla son sıralara kadar gerileyen Şanlıurfaspor, ligin son haftasında kendi sahasında Manisa Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

3 TAKIMDA DÜŞMEME MÜCADELESİ VERECEK

Şanlıurfaspor gibi ligde kalma mücadelesi veren Adanaspor, Teksüt Bandırmaspor'u, Tuzlaspor da Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Giresunspor ve Altay'dan sonra lige veda edecek son ekip 35 puanlı Şanlıurfaspor, 36 puanı bulunan Adanaspor veya 37 puanlı Tuzlaspor'dan biri olacak.

TEK HEDEF GALİBİYET

Genel averajda önde olan Şanlıurfaspor, Manisa FK maçını kazanarak rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. Şanlıurfaspor’un puan kaybetmesi ve rakiplerin maçlardan puan alması durumda düşecek 3. Takım Şanlıurfaspor olacak.


Şanlıurfaspor maç günü ve saati öne çekildi.

12 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da oynanacak Şanlıurfaspor-Manisa FK maçı dahil 7 maç TFF tarafından alınan kararla 11 Mayıs Cumartesi saat 16.00’a çekildi.

ŞANLIURFASPOR MAÇINI SÜPER LİG HAKEMİ YÖNETECEK

11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşmayı Süper Lig hakemlerinde Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Meteoğlu’nun yardımcılığını Mehmet Salih Mazlum ve Güner Mumcu Taştan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Tahir Güldal görev alacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum