Milliyetçi Hareket Karaköprü'de İdris Cesur'a Emanet;

Milliyetçi Hareket Karaköprü'de İdris Cesur'a Emanet

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Şanlıurfa Karaköprü ilçe başkanlığında İdris Cesur dönemi....

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Şanlıurfa Karaköprü ilçe başkanlığında İdris Cesur dönemi.

MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin takdiri ve İl Başkanı Mahmut Güneş'in onayıyla İdris Cesur'un Karaköprü İlçe Başkanlığına atandığı belirtildi.


İdris Cesur'un atanmasıyla birlikte MHP Karaköprü ilçe teşkilatında yeni bir dönemin başladığı belirtilirken, Cesur'un deneyimli bir isim olması ve önceki görevlerindeki başarısıyla tanınmasıyla bu dönemin partinin hedeflerine ulaşması için önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Yapılan atama ile ilgili kısa bir açıklama yapan MHP Karaköprü ilçe Başkanı İdris Cesur şunları dile getirdi.

“Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin onayı, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Edip Semih Yalçın ve İl Başkanımız Sn. Mahmut Güneş'in tensipleriyle MHP Karaköprü İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. 

Bizleri bu kutlu ve sorumluluğu büyük göreve layık gören kıymetli büyüklerimize şükranlarımı arz ederim. Değerli İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte güzide ilçemiz olan Karaköprü’müz için ayırmadan ayrışmadan canla başla çalışacağımıza ve bayrağımızı ileriye taşıyacağımıza inancımız tamdır. 

Karaköprü’müzde dava arkadaşlarımızla el ele vererek, kıymetli vatandaşlarımız için mücadele etmeye ve daha yaşanabilir bir Karaköprü için çalışmaya Bismillah diyoruz. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun. Dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum