Haliliyedeki Gençler Sanatla Buluşuyor;

Haliliyedeki Gençler Sanatla Buluşuyor

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sanat Evi, vatandaşların sanatla buluştuğu adres olmaya devam ediyor. Gençler, def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dersleriyle yeni hobiler kazanıyor....


Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşlara kaliteli zaman geçirecekleri yeni alanlar sunmaya devam ediyor.

Belediye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan binanın Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştürülmesinin ardından açılan def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kursları yoğun ilgi görüyor. Gençlerin kültür ve sanatla iç içe olması, alışkanlık kazanması ve boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla hayata geçirilen Kültür ve Sanat Evi, kursiyerlerle dolup taşıyor. Alanında uzman usta öğreticiler tarafından verilen dersler ile gençler, ilgi duydukları sanat dalında uygulamalı ve teorik eğitim alıyor.

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarına kayıt olmak isteyen vatandaşların 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum