Eyyübiye'de Tüm Kurumlar Tek Kampüste Toplanacak;

Eyyübiye'de Tüm Kurumlar Tek Kampüste Toplanacak

Eyyübiye’de tüm kamu kurumları ve belediye birimleri bir kampüste toplanacak. Eyyübiye Kamu Kampüsü’nün projesi ihale aşamasında....

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde tüm kamu kurumları ve belediye birimleri bir kampüste toplanacak.

Eyyübiye Kamu Kampüsü’nün projesinin ihale aşamasında olduğunu duyuran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kaymakamlık, jandarma, emniyet, milli eğitim, nüfus, tarım, müftülük gibi kamu kurumlarını bir araya getirecek kampüsün vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını söyledi.

Eyyübiye İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı ile bu yıl içerisinde fiziki olarak şekillenecek proje alanında incelemelerde bulunan Mehmet Kuş, kamu kampüsünü “Eyyübiye'mize hayırlı olsun” diye müjdeledi.

Mehmet Kuş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Eyyübiye'mize müjdeler olsun. Kaymakamlık, Jandarma, Emniyet, Milli Eğitim, Nüfus, Tarım, Müftülük; Tüm kamu kurumlarını bir araya getirecek ve vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak Kamu Kampüsü Projemiz ihale sürecinde. Eyyübiye İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı ile birlikte bu yıl içerisinde fiziki olarak şekillenecek proje alanımızda incelemelerde bulunduk. Eyyübiye'mize hayırlı olsun”.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum