Şanlıurfa'daki Süper Kupa Finali için Toplantı;

Şanlıurfa'daki Süper Kupa Finali için Toplantı

Fenerbahçe ve Galatasaray süper kupa maçı toplantısı, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da düzenlenecek Turkcell Süper Kupa finali hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısında, maç öncesi yapılacak hazırlıklar, alınacak tedbirler ve kurumların sorumlulukları ele alındı....

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında, 7 Nisan'da kentte oynanacak Turkcell Süper Kupa final maçı öncesi önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Valilik binasında düzenlenen ve Vali Şıldak’ın başkanlık ettiği toplantıya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri katıldı.

Toplantıda, Turkcell Süper Kupa Final Maçı'nın öncesinde yapılacak hazırlıklar, alınacak tedbirler ve ilgili kurumların sorumlulukları ele alındı. Vali Şıldak, karşılaşma öncesinde gerekli tüm önlemlerin alınması ve etkin bir güvenlik sağlanması konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada ifadelere yer verildi:

“7 Nisanda Şanlıurfa’da oynanacak Süper Kupa Final Maçı hazırlıkları kapsamında İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Hasan Şıldak başkanlığında, Turkcell Süper Kupa Final Maçı hazırlıklarının görüşüldüğü Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, karşılaşma öncesinde yapılacak hazırlıklar, alınacak tedbirler ve kurumların sorumlulukları ele alındı.”

Turkcell Süper Kupa Final Maçı'nın Şanlıurfa'da düzenlenmesi, şehrin spor altyapısının ve organizasyon yeteneğinin önemli bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum