Başkan Nihat Çiftçi Karaköprü'de Neler Yapacağını Açıkladı;

Başkan Nihat Çiftçi Karaköprü'de Neler Yapacağını Açıkladı

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Seyrantepe mahallesi ziyaretinde neler yapacağını açıkladı...



Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçesinin farklı noktalarına bizzat giderek sorunları yerinde tespit eden Çiftçi, bu sorunlara çözüm önerilerini açıklıyor.

Geçtiğimiz günlerde Karaköprü’de kullanılmadığı için atıl duruma gelen Yaşam Park’ı ziyaret eden Nihat Çiftçi, buranın revize edilerek Emekliler Lokali’ne dönüştürüleceğini belirtti. Çiftçi, bu defa Karaköprü’nün yeni yerleşim alanı olan Seyrantepe Mahallesi’ne giderek buradaki eksikleri yerinde inceledi.


Nihat Çiftçi incelemeleri sonrası şu açıklamayı yaptı: “Dün bu mahallemizde birçok incelemelerde bulunduk. Halkımızla, esnafımızla, kadınlarımızla, gençlerimizle bir araya geldik. Son zamanlarda oluşan bu büyük mahallenin sorunlarını tespit etmiş bulunmaktayız. Kadınların bizden talebi bir semt Pazarı, gençlerin bizden talebi bir gençlik merkezi, aynı şekilde esnafın bizden talebi tentelerin yapılmasıdır. Mahallenin karanlık noktaları var, güvenlik anlamında güvenliğinin oluşması, aydınlatma ve bir Mobese kameralar gerekiyor. Yine burada hizmet verilebilmesi için tüm bankalara ait bankamatik ve postayı şubesi gerekiyor. Biz bunları yerinden tespit ettik. Şimdi Allah’ın izniyle Karaköprü’müz 31 Mart’ta bizi yetki verdiği takdirde hemen gelip de hizmette bulunacağımız bir mahallemizdeyiz. Bu mahallenin yağmur drenaj sorunları da var. Yeşil alan ve mesire isteği de var. Bu tespitleri yaptıktan sonra, biz şimdiden önümüzü görerek çalışmaları başlatıyoruz ve geldiğimizin baharı ve yazı itibari ile bu mahallemizdeki bu eksikleri gidereceğiz. En büyük mahallemiz insanlarımızın burada mağdur olmasına asla ve asla izin vermeyiz. Çünkü “Kararımız Net Hedefimiz Hizmet” diyoruz.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum