Başkan Erdoğan Aday Tanıtımı için Şanlıurfa'ya Gelecek;

Başkan Erdoğan Aday Tanıtımı için Şanlıurfa'ya Gelecek

AK Parti’nin Şanlıurfa programı, AK Parti, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Şanlıurfa'daki ilçe belediye başkan adaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirecek....


Urfatv haber; Şanlıurfa, belediye başkan adayı belirleme sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak. 

Siyasi partilerde, 31 Mart'ta yapılacak seçimler için aday belirleme süreci devam ederken AK Parti'de sıra ilçe belediye başkanlarına geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki mesaisini sürdürüyor.  AK Parti’nin Zeynel Abidin Beyazgül’ü yeniden büyükşehir belediye başkanlığı için aday gösterdiği Şanlıurfa’daki ilçe belediye başkan adaylarını yarın duyurması bekleniyordu ancak AK Parti’nin Şanlıurfa programında değişikliğe gidildi.

Yaklaşık 20 gündür kent için adayların isminin açıklanması ve ardından aday tanıtımının yapılması bekleniyordu. Program netleşmediğinden aday açıklanma tarihine ilişkin her gün farklı bir takvim ortaya atılıyordu. Bugün ise netleşen bir durum oldu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Urfa'da aday tanıtımına katılacağı öğrenildi. Böylece AK Parti, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Şanlıurfa'daki ilçe belediye başkan adaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı programda duyuracak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en geç haftasonu kentte olması beklenirken geliş tarihi henüz tam olarak netleşmedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum