Şanlıurfa Hava Durumu Sondakika Meteoroloji'den Uyarı..!;

Şanlıurfa Hava Durumu Sondakika Meteoroloji'den Uyarı..!

Meteoroloji Urfa hava durumu için uyardı: Bugün başlıyor tam 3 gün sürecek!...

Urfanın hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji, 29-30-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Şanlıurfa geneli için Karla karışık yağmur ve sağanak uyarısı yaptı.



Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa il genelinde 29-30-31 Ocak ve 1-2 Şubat tarihleri için sağanak yağış ve karla karışık yağmur uyarısında bulundu. 29 Ocak Pazartesi, 30 Ocak Salı, 31 Ocak Çarşamba günleri için sağanak ve karla karışık sağanak yağışların beklendiği belirtildi.


METEOROLOJİ’DEN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağışlar nedeniyle sel ve su baskınlarının oluşabileceğine dikkat çekerek, vatandaşları bu olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Herhangi bir acil durumda yetkililere başvurulması ve gerekli tedbirlerin alınması önemlidir.


Şanlıurfa'da hava durumu şu şekilde tahmin ediliyor:

29 Ocak Pazartesi günü karla karışık yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 2 derece, en yüksek sıcaklık ise 8 derece olacak.


30 Ocak Salı günü de hava yağmurlu olacak. En düşük sıcaklık 3 derece, en yüksek sıcaklık 7 derece olarak tahmin ediliyor.



31 Ocak Çarşamba günü sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık 9 derece olması tahmin ediliyor.


1 Şubat Perşembe günü hava çok bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 3 derece, en yüksek sıcaklık ise 11 derece olarak tahmin ediliyor.


2 Şubat Cuma günü ise parçalı bulutlu hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 1 derece, en yüksek sıcaklık ise 11 derece olarak öngörülüyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum