Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden Gençlere Bir Halı Saha Daha Tamamlandı;

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden Gençlere Bir Halı Saha Daha Tamamlandı

Urfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sportif aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla tesis sayısını her geçen gün arttırıyor....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi gençler için Osmanlı Mahallesinde yeni bir halı saha daha yaptı. Halı sahanın tamamlanmasıyla birlikte mahallenin gençleri sahada top koşturdu.

20.6 ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfusa sahip Şanlıurfa’da gençlere pozitif ayrıcalık sunan Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerde spor tesisi sayısını her geçen gün daha arttırıyor. Büyükşehir Belediyesi kente kazandırdığı spor tesisleriyle gençlerin sporla buluşmasını sağlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Afet ve Göç Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Bünyan Derneği UEFA FOUNDATİON’nun desteklediği proje kapsamında Osmanlı Mahallesine yeni bir halı saha kazandırıldı.

Büyükşehir Belediyesi ile Bünyan Derneği UEFA FOUNDATİON hayata geçirdiği halı saha mahallenin gençleri tarafından sevinçle karşılandı. Halı sahaya kavuşan mahallenin gençleri sahada top sektirip çift kale maç yapmanın sevincini yaşadılar.

Şanlıurfalı gençler için çeşitli branşlarda spor okulları, halı saha ve gençlik merkezleri oluşturduklarını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bünyan Derneği UEFA FOUNDATİON temsilcilerine teşekkür etti. Gençlere daha iyi bir gelecek bırakmak için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Başkan Beyazgül, ‘’Yarınlarımızı gençlere bırakıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize iyi bir gelecek bırakmak için daha yeşil alanlar oluşturuyoruz. Futbol okullarımızda çok başarılı sporcuların yetişeceğine inanıyorum’’ ifadelerine yer verdi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum