Şanlıurfa Hava Durumu Meteoroloji Sel Baskını için Uyardı;

Şanlıurfa Hava Durumu Meteoroloji Sel Baskını için Uyardı

Urfa hava durumu son dakika gelişmeleri;...

Şanlıurfa'nın Hava durumu haftalık değerlendirmesi;


Meteoroloji yeni hafta için Şanlıurfa'yı uyardı: Salı günü başlıyor 3 gün sürecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa geneli için 23 Ocak Salı, 25 Ocak Perşembe ve 26 Ocak Cuma günleri için sağanak yağış uyarısı yaptı. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. 


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa il genelinde önümüzdeki günler için sağanak yağış uyarısında bulundu. 23 Ocak Salı, 25 Ocak Perşembe ve 26 Ocak Cuma günleri için sağanak yağışların beklendiği belirtildi. Bu yağışlar, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış sırasında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara neden olabileceği konusunda vatandaşlar uyarıldı.

 

Şanlıurfa'da 22- 26 Ocak 2024 hava durumu şu şekilde tahmin ediliyor:

22 Ocak Pazartesi günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 10 derece, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olacak.


23 Ocak Salı günü hava yağmurlu olacak. En düşük sıcaklık 7 derece, en yüksek sıcaklık 13 derece olarak tahmin ediliyor.


24 Ocak Çarşamba günü hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 3 derece, en yüksek sıcaklık 10 derece olması tahmin ediliyor.


25 Ocak Perşembe günü hava yağmurlu olacak. En düşük sıcaklık 0 derece, en yüksek sıcaklık ise 9 derece olarak tahmin ediliyor.


26 Ocak Cuma günü ise yağmurlu hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık ise 4 derece olarak öngörülüyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum