Haliliye Belediyesi Gençleri Geleceğe Hazırlıyor;

Haliliye Belediyesi Gençleri Geleceğe Hazırlıyor

Şanlıurfa'lı gençlere Haliliye Belediyesinden destek...

Haliliye Belediyesi, geleceğini inşa etmek isteyen gençlerin adresi oluyor. Belediye bünyesindeki kütüphane ve üniversiteye hazırlık kursundan ücretsiz yararlanan öğrenciler, sunulan imkanlar dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Haliliye Belediyesi, kütüphane ve hazırlık kurslarıyla gençleri yalnız bırakmıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eğitime ve gençlere öncelik verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başta olmak üzere Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ve Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girecek olan öğrencileri hayallerine hazırlıyor.

Tatlıses Kültür Merkezi bünyesindeki kütüphane ve üniversiteye hazırlık kursu ile gençlere, sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışma imkanı sağlanıyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimlerin verildiği üniversiteye hazırlık kursunda 4 gün konu anlatımlarıyla eksik konularını tamamlayan gençler için periyodik olarak deneme sınavları gerçekleştiriliyor.

 Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile öğrencilere kendilerini ölçme şansı veriliyor. ÖSYM formatında gerçekleştirilen deneme sınavlarıyla hem heyecanlarını yenen hem de sınav esnasında zaman kontrolünü daha iyi sağlamayı öğrenen kursiyerler, sınav maratonu için ter döküyor. Ücretsiz dershane hizmetini verildiği kursun yanı sıra kütüphanelerde de sessiz bir ortam bulan öğrenciler, verimli bir çalışma ortamının sunulduğunu ifade ederek, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise kütüphane ve hazırlık yaz kursuna kayıtların devam ettiği ve öğrencilerin merkezlere başvurarak, kayıt oluşturabilecekleri ifade edildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum