Urfa'daki Hastanelere 22 Milyon kişi Müracaat Etti;

Urfa'daki Hastanelere 22 Milyon kişi Müracaat Etti

Şanlıurfa'da 22 milyon kişi müracaat etti!...


Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz 2023 yılı Değerlendirmesi ve 2024 yılı planlanan yatırımlar konular hakkında basın açıklaması düzenledi.


Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz sağlık alanında yürütülen çalışmalar hakkında 2023 yılının değerlendirmesi 2024 yılında planlanan yatırımlar konulu Basın bilgilendirme toplantısı yaptı.

Urfa genelinde 21.836.374 muayene gerçekleştirildiğini söyleyen Solmaz, Sevk eden değil sevk alan, tercih edilen bir il olunduğu ve 2023 yılında çevre illerden 900 hastanın ilimize sevk edildiğini belirtti. Amacımız 1 yıl sürecinde neler yaptığımızı sizlere aktarabilmek. Kamuoyunun bilinçlenmesini ve sağlık okuryazarlığını arttırmak ve vatandaşların Tarama, kontrol ve sağlık kuruluşuna başvuruların zamanında yapılmasının önemini vurgulayarak, herkese 2024 yılında sağlıklı bir yıl diledi.


Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz ilimizde görev yapan 16 bin 133 sağlık çalışanıyla sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkararak vatandaşlarımızın yaralarına derman olmaya, şifa dağıtmaya devam edeceğiz

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum