Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bilançoyu Açıkladı 84 kişi..;

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bilançoyu Açıkladı 84 kişi..

Şanlıurfa Valisi Şıldak bilançoyu açıkladı: 84 gözaltı, 34 tutuklama...

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, son bir hafta içerisinde jandarma ve Emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 84 şüphelini gözaltına aldığını ve 34 şüphelin ise tutuklandığını bildirdi.


Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor.


Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, son 1 haftası içerisinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu faaliyetleri sosyal medya hesabından paylaştı.


UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Son olarak İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir hafta içerisinde düzenledikleri operasyonda 8 kilo 228 gram skunk, 1 kilo 156 gram esrar, 3 kilo 253 gram metamfetamin, 254 gram bonzai, 33 gram eroin ve 137 sentetik hap ele geçirdi.


84 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonlarda 84 şüpheli şahıs gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliye sevk edilen 84 şüpheliden 34’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.


1 haftalık raporu sosyal medya hesabından paylaşan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Son Bir Haftalık Dönemde Şanlıurfa’da Güvenlik Güçlerimizin Uyuşturucu Ticaretine Yönelik Çalışmalarının Sonuçları #ŞanlıurfanınHuzuru"

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum