Şanlıurfaspor İkinci Yarıya Hazırlanıyor;

Şanlıurfaspor İkinci Yarıya Hazırlanıyor

Astor Enerji Şanlıurfaspor Ligin ikinci yarısına Antalya'da hazırlanacak....

Şanlıurfaspor haberleri;

İlk yarının sona ermesiyle birlikte oyunculara verilen izin yarın sona erecek. Futbolcular Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde 3 Ocak Çarşamba günü Antalya'da toplanacak.  sarı yeşilliler kampın bitimiyle birlikte Altay'la oynanacak ikinci yarının ilk maçı için İzmir'e hareket edecek. 

Altay-Şanlıurfaspor karşılaşması 15 Ocak Pazartesi gecesi İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda Saat 20.00'de başlayacak. 

KADRO YENİLENECEK

İlk yarının son haftasında Çorum FK takımıyla kendi sahasında 1-1 berabere kalarak Trendyol 1. Ligde ilk yarıyı 16 puan ve averajla düşme potasının hemen üzerinde 15'nci sırada tamamlayan Sarı yeşilliler,  ikinci yarı öncesi kadrosunu revize etmek istiyor. 

İlk etapta Muhammed Arslantaş, Rogers Kassım Mato, Pape Ndaye, Al Hassan Toure, Godfred Donsah sözleşmesi feshedilecek oyuncular arasında gösteriliyor. 

5. haftada Gençlerbirliği'yle oynanan maçta ağır bir sakatlık geçiren ve sezonu kapatan Uruguay'lı Adraiz'in sözleşmesinin feshedildiği ileri sürülmüştü. Bu konuda henüz kulüpten bir açıklama gelmedi.  

Sarı yeşilliler ikinci yarı öncesi Arjantinli forvet Dening'le sözleşme imzalamış,  Altay'dan ayrılan Portekizli golcü Marco Paixao ile de anlaşmaya varmış, bu iki transfer haberi de kulüp tarafından duyurulmuştu. 

Takviyeler ara transfer döneminin yaşanacağı 11 Ocak-9 Şubat tarihleri arasında resmiyete dönüşecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum