Urfalılar Dikkat Kontroller Devam Ediyor Cezası Yüksek..;

Urfalılar Dikkat Kontroller Devam Ediyor Cezası Yüksek..

Şanlıurfa'da Kış lastiği denetimleri,...

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Akçakale ve Mardin yollarında 18-20 Aralık tarihlerinde yoğunlaştırılmış denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlar üzerinde drone denetimi, kış lastiği denetimi, kırmızı ışık ve şerit ihlali denetimi yapıldı.

 

Denetimlerde, yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlar üzerinde drone denetimi, kış lastiği denetimi, kırmızı ışık ve şerit ihlali denetimi yapıldı.

Denetimler sonucunda, 143 sürücüye toplam 152.850 TL ceza uygulandı. Ayrıca, 315 araç sürücüsüne ilgili konularda bilgilendirme yapıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Trafik kazalarının meydana gelmesinde önemli rol oynayan kış mevsimi koşulları ve trafik güvenliğine yönelik olumsuzluklar yaşanmaması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla; “Yük ve yolcu taşımacılığında kullanılan (kamyon, kamyonet, çekici, tanker, ticari taksi, okul servis araçları, halk otobüsleri, il ve ilçe minibüsleri)” araçlar için 01 Aralık 2023 ile 01 Nisan 2024 tarihleri arasında kış lastiği takmak zorunludur”.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum