Şanlıurfa Milletvekili Eyyüpoğlu'ndan Hızlı Tren açıklaması;

Şanlıurfa Milletvekili Eyyüpoğlu'ndan Hızlı Tren açıklaması

Şanlıurfa için Hızlı Tren açıklaması Meclis idare amiri Urfa Millevekili İbrahim Eyyüpoğlu'ndan geldi....

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na aktarılan sorunları açıkladı.


Eyyüpoğlu, Şanlıurfa’nın ulaşım alt yapısının güçlendirilmesi, mevcut projelerin hızlandırılarak stratejik eylem planı oluşturulması amacıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nu ziyaret ettiklerini söyledi.

    

AK Parti Şanlıurfa milletvekillerinin TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın öncülüğünde Bakan Uraloğlu ile gerçekleştirdikleri toplantıda gündeme gelen konuları açıklayan Eyyüpoğlu, “Şanlıurfa ile başta İzmir ve Antalya olmak üzere yurdun birçok yerine uçuş seferlerinin artırılmasını gündeme getirdik. Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili Maliye Bakanlığından destek talep ederek yatırım ve strateji programını Ulaştırma Bakanımız ile birlikte ilerletme kararı aldık. En yoğun gündemimiz olan karayolu başlığımızda, başta şehir merkezi ve ilçeler arasında olmak üzere komşu şehirlerimiz ile karayollarımızın iyileştirilmesi ve geliştirilmesi konusunda söz aldık. Birecik Köprüsü'nün güçlendirilmesi ve genişletilmesi, Karababa Adıyaman Köprüsünün yapım çalışmalarının hızlandırılması konusunda destek sözü aldık. Suruç ilçemizde PTT için yer tesis edilmesi konusunda en kısa zamanda çözüm üretileceği sözünü aldık” dedi.

Eyyüpoğlu, “Şanlıurfa’mızın ihtiyaçlarına karşı göstermiş olduğu yakın ilgi ve çözümleyici yaklaşımı için Sayın Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu’na değerli hemşerilerimiz nezdinde teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum