Müftülük ve Meb Ortaklaşa Şanlıurfa'nın Kanayan Yarası için Konferans Yaptılar;

Müftülük ve Meb Ortaklaşa Şanlıurfa'nın Kanayan Yarası için Konferans Yaptılar

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde bağımlılıkla mücadele kapsamında düzenlenen eğitim seminerleri sürüyor. Her hafta farklı bir ilçede ve kırsalda düzenlenen seminerlerle öğrenciler bilinçlendiriliyor....


Hilvan ve Siverek İlçelerinde düzenlenen seminere, binlerce öğrenci katılım sağladı.  Hilvan Şair Nabi Anadolu Lisesi ve Siverek Abdülhamit Han Anadolu Lisesinde düzenlenen seminere, İl Müftüsü Ramazan Tolan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) üyesi Muharrem Çelik, din görevlileri ile öğrenciler katılım sağladı.

 Seminerde konuşan İl Müftüsü Ramazan Tolan, ‘’Gençlere sahip çıkmamız gerekiyor. Ülkemiz ve geleceğimiz için gençlerimiz çok önemli, gençlerle sağlıklı iletişim kurmamız gerekiyor ve onlarla birebir ilgilenmemiz gerekiyor. Kitap okumaya özen göstermeliyiz, geleceğe hazırlanma konusundan kitap okumanın çok önemli bir yer var.’’ ifadelerini kullandı.

AR-GE üyesi Muharrem Çelik ise, öğrencilere yaptığı sunumla bilinçli teknolojinin kullanımı ve teknolojiyi amaçları doğrultusunda kullanmaları gerektiğini örneklerle açıkladı.

Her iki ilçede gerçekleştirilen seminerlerin raporları hazırlanarak, çözüm önerileriyle birlikte, yöneticilerle paylaşılacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum