Urfa'da Otobüsler Geç ve Dolu Geliyor İddiası;

Urfa'da Otobüsler Geç ve Dolu Geliyor İddiası

Şanlıurfa'da bir vatandaş otobüsün geç gelmesi sonucu işyerinden ihtar aldığını belirtti....

Şanlıurfa'da şehir içi otobüslerden vatandaşlardan şikayetler gelmeye devam ediyor. 

Urfa’da şehir içi ulaşımı kullananlar gün içeresinde özellikle bazı otobüs hatlarının 64 numaralı otobüsleri çok fazla beklediklerini ve sabah saatlerinde durakta bekleyenler işe geç kaldıklarını ifade ettiler. Durakta bekledikleri sürenin uzamasının zamanlarından çalındığı belirten vatandaşlar ve en çok da çalışan emekçiler bu duruma bir çare bulunması gerektiğini savundu.

BU SORUN ARTIK İLK KEZ YAŞANMIYOR

Konuya ilişkin bir vatandaş "64 numaralı otobüslerin sürekli olarak saatinde gelmediği sorunuyla karşı karşıyayım. Bu sorun artık ilk kez yaşanmıyor, sık sık tekrar ediyor ve bizi gerçekten bıktırdılar. Defalarca şikâyetlerimizi ilettik ancak yetkililer bizim sorunu ciddiye almak yerine dalga geçer gibi dinliyorlar. Bu durum bizim iş hayatımızı bile etkilemeye başladı ve iş yerinden ihtar aldık. Maalesef, otobüslerin düzenli ve zamanında gelmediği konusunda bir çözüm bulamadım. Lütfen bu soruna acilen bir çözüm bulunmasını talep ediyoruz. Ulaşım hizmetlerinin düzenlenmesi ve otobüslerin BELİRTİLEN SAATLERDE TAM OLARAK ÇALIŞTIĞINDAN EMİN OLUNMASINI RİCA EDİYORUZ” DEDİ.

OTOBÜS GELDİĞİ ZAMANDA TIKA BASA DOLU BİR HALDE GELİYOR

Şehir içi ulaşım kullanan bir başka vatandaş da 64 numaralı otobüslerin geç gelmesinden dolayı şehir içi ulaşımını sıkıntılı olduğunu ifade etti.  30 dakika otobüs beklediğini ifade eden vatandaş, “Gün içerisinde seferler çok aralıklı geliyor. Otobüs geldiği zamanda tıka basa dolu bir halde geliyor. Niye o kadar dolu halde otobüsler geliyor. Az insan alınıp daha çok sefer olması gerekiyor. Otobüs duraklarında çok fazla bekliyoruz. Otobüsler durağa dolu bir vaziyette geliyor. Otobüse doldurabildikleri kadar insan doldurmaya bakıyorlar. Yolcular seferlerini ayakta yapıyorlar. Denetimler olsa bir tane ayakta yolcu seyahat edemez. Vatandaşı kimse düşünmüyor” Şeklinde konuştu.

Kaynak: URFABİR AJANS

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum