Urfa Emniyeti Açıkladı Binlerce Kişiye Kırmızı Işık Cezası Kesildi;

Urfa Emniyeti Açıkladı Binlerce Kişiye Kırmızı Işık Cezası Kesildi

urfahaber; Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, kasım ayında kent genelinde yapılan kırmızı ışık denetimlerinin 3 binden fazla sürücüye 3 milyon TL'ye yakın cezai işlem uygulandığını açıkladı....


Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde yapılan kırmızı ışık  denetimlerinin kasım ayı bilançosunu açıkladı.  

 Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, trafik güvenliğinin sağlanması ve kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazaların önlenmesi amacıyla, Kasım ayı içerisinde kent genelinde kırmızı ışık denetimleri yapıldığı belirtildi. 

Açıklamada, kırmızı ışık denetimlerinin 3 binden fazla sürücüye 3 milyon TL'ye yakın cezai işlem uygulandığı ifade edildi.

Emniyetten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Trafik güvenliğinin sağlanması ve kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazaların önlenmesi amacıyla, ilimizde Kasım ayı içerisinde yapılan kırmızı ışık denetimlerinde ; 3026 araç ve sürücüsüne

2 milyon 877 bin 726 TL idari para cezası düzenlenmiştir.  Sürücülere hem kendilerinin hem de diğer yol kullanıcılarının can güvenliklerini sağlamak için trafik ışık ve işaretleri ile diğer trafik kurallarına uymaları hatırlatılır, denetimlerin devam edeceği kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum