Urfada Sahte Zeytinyağı Üreterek Halkın Sağlığı ile Oynayacaklardı Jandarma Yakaladı;

Urfada Sahte Zeytinyağı Üreterek Halkın Sağlığı ile Oynayacaklardı Jandarma Yakaladı

Şanlıurfa Haberleri; Urfada depo içerisinde piyasa değeri yaklaşık olarak 1 milyon 680 bin TL olan 11 bin 236 litre sahte zeytinyağı...

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, halk sağlığını korumak ve ruhsatsız sahte gıda üretimini engellemek amacıyla yaptığı çalışmalarda, depo içerisinde piyasa değeri yaklaşık olarak 1 milyon 680 bin TL olan 11 bin 236 litre sahte zeytinyağı, doluma hazır 3 bin 850 adet 1 litrelik boş şişe ve bin 100 adet 5 litrelik teneke ele geçirildi.

 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, halk sağlığını korumak ve ruhsatsız sahte gıda üretimini engellemek amacıyla yaptığı çalışmalarda, Karaköprü ilçesinde sahte zeytinyağı üretimi ve depolanması yapıldığı belirlenen bir adrese Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube, JASAT ve Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) ekiplerince operasyon düzenledi.

Operasyonda, depo içerisinde piyasa değeri yaklaşık olarak 1 milyon 680 bin TL olan 11 bin 236 litre sahte zeytinyağı, doluma hazır 3 bin 850 adet 1 litrelik boş şişe ve bin 100 adet 5 litrelik teneke ele geçirildi.

Depoda bulunan tüm malzeme ve teçhizata el konulurken, Şanlıurfa İl Tarım Müdürlüğüne teslim edildi.

Olay şüphelisi M.Y. gözaltına alındı. Şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

Jandarma Komutanlığı, halk sağlığını korumak ve ruhsatsız sahte gıda üretimini engellemek amacıyla çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum