Başkan Yalçınkaya, Gayretimiz Modern Akçakale Oluşturmak;

Başkan Yalçınkaya, Gayretimiz Modern Akçakale Oluşturmak

Şanlıurfa Akçakale haberleri; Akçakale Belediyesi, 4 mahalleyi birbirine bağlayan 4 grup yolunu da asfaltla buluşturdu....

 Çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Gayretimiz ve çabamız; köyleriyle, şehriyle, sokaklarıyla, caddeleriyle modern bir Akçakale oluşturmak” dedi.

Akçakale Belediyesi merkezin yanı sıra kırsalda da ulaşım güvenliği ve konforunu artırmak için yol çalışmalarını sürdürüyor.

Akçakale Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Akkeçi, Geçittepe, Mesudiye ve Obalı grup bağlantı yolunda asfalt serimi yapıyor.  7 km’lik alanda yürütülen çalışmalar kapsamında yollar yenileniyor.

BAŞKAN YALÇINKAYA: GAYRETİMİZ MODERN AKÇAKALE OLUŞTURMAK

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yalçınkaya da çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirterek “Grup yol çalışması yapıyoruz. Burası 7 km.’lik bir alan. Asfaltın 2’nci katını yapıyoruz. Yakın bir tarihte asfalt çalışmamız bitecek ve bu köy güzergahında olan kardeşlerimiz bu hizmetten istifa edecekler. Gayretimiz ve çabamız; köyleriyle, şehriyle, sokaklarıyla, caddeleriyle modern bir Akçakale oluşturmak. Bugüne kadar işin yüzde 90’nını bitirdik. 2 aya kadar da işimizin yüzde 95’ini bitirmiş olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Başkan Yalçınkaya daha sonra mahalle sakinleriyle sohbet edip bölgeden ayrıldı.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum