Başkan Zeynel Abidin Beyazgül En Başarılı Belediye Başkanları Listesinde;

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül En Başarılı Belediye Başkanları Listesinde

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, SONAR tarafından yapılan çalışmada, Cumhur İttifakı Belediyeleri arasında en başarılı yedinci belediye başkanı oldu....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, SONAR tarafından yapılan çalışmada, Cumhur İttifakı belediyeleri arasında en başarılı yedinci belediye başkanı oldu.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yüzde 47.5 oranla AK Parti 'de başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında yedinci sırada yer aldı.

SONAR Araştırma, ‘ Yerel Seçimlere Doğru Siyasi Eğilimler Ekim 2023’ çalışması kapsamında büyükşehir ve diğer iller bazında belediye başkanlarının başarı oranlarını gösteren anketini yayınladı. Söz konusu araştırmada AK Partili büyükşehir belediye başkanlarının başarı oranları değerlendirildi. AK Parti'de başkanlar arasında yedinci sırayı yüzde 47. ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül aldı. Listenin ilk sırasında yüzde 64.3 ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yer alırken ikinci sırada yüzde 63.9 ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve üçüncü sırada ise yüzde 53.8 ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz bulunuyor.

CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının en başarılısı ise Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum