Şanlıurfa'nın Uçak Seferleri Sorunu Ne Zaman Bitecek? Şutso Yönetimi Antep'ten Yola Devam Etti;

Şanlıurfa'nın Uçak Seferleri Sorunu Ne Zaman Bitecek? Şutso Yönetimi Antep'ten Yola Devam Etti

YÖREX Fuarı'na iş insanlarıyla birlikte Gaziantep Havaalanı üzerinden gitmek zorunda kalan ŞUTSO Başkanı Mehmet Doğan Yetim, GAP Havalimanından Antalya'ya uçak seferi düzenlenmesi gerektiğini gündeme getirdi....


Şanlıurfa'nın uçak seferleri sorunu ne zaman bitecek? 

Şanlıurfalı iş insanları ilimizden Antalya'ya uçak seferi olmadığı için YÖREX Fuarı'na Gaziantep Havalimanını kullanmak zorunda kaldı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Mehmet Doğan Yetim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  ''Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizden oluşan heyetle birlikte, YÖREX Fuarı'na katılmak için Antalya'ya ilimiz Şanlıurfa'da uçak seferlerinin yetersizliği nedeniyle Gaziantep'den gitmek zorunda kaldık. Biz bu vesileyle ilimiz uçak seferlerinin artırılması talebimizi yeniliyoruz.'' ifadelerini kullandı. 

Urfalı iş insanları da GAP Havalimanından Antalya'ya uçak seferi düzenlenmesi yönündekiisteklerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. 

ESAS UTANMASI GEREKENLER SESSİZ!

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Turizmci İş İnsanı Serhat Gerger,  Yörex Fuarı'na yaklaşık 100 kişiyle katılım sağlayacaklarını belirterek, şu yorumu yaptı: 

"Peki bu 100 kişi Antalya’ya nasıl çıkartma yaptı? İşte hikaye burada başlıyor. Kendi şehrimizden 2,5 milyonluk nüfusu, sanayisi ve turizmi ile ülkenin 18 büyük şehirden biri olan Urfa’mızdan uçak seferleri olmadığı için otobüs ve/veya şahsi araçlarıyla Gaziantep üzerinden gitti. “Neden Urfa’dan gidemedik biz bu fuara” diye düşünüp ayıplamamız lazım. Gerçekten utanması gerekenler sessizliğini korurken, inanıyorum ki başta başkanlar olmak üzere tüm ŞUTSO üyeleri bu durumdan huzursuz, rahatsız ve utanç duyuyorlardır” 

 

Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizden oluşan heyetle birlikte, YÖREX Fuarı'na katılmak için Antalya'ya ilimiz Şanlıurfa'da uçak seferlerinin yetersizliği nedeniyle Gaziantep'den gitmek zorunda kaldık. Biz bu vesileyle ilimiz uçak seferlerinin artırılması talebimizi yeniliyoruz.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum