Başkan Kuş, Doğalgazın Ulaşacağı Tarihi Açıkladı;

Başkan Kuş, Doğalgazın Ulaşacağı Tarihi Açıkladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Direkli Mahallesinde son aşamaya gelen kilitli parke yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, iki mahalleye daha doğal gazın ne zaman ulaştırılacağını açıkladı....

 

Eyyübiye Muhtarlar Dernek Başkanı ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ile birlikte mahallede son aşamaya gelen yol yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Mehmet Kuş, muhtarın ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi talimatı verdi.

Eyyübiye’ye doğal gaz ulaştırılması için ilçedeki on mahallede kazı yapıldığını ve AKSA Doğalgazın test çalışmalarını tamamlamasının ardından, bozulan yolların hızla tamir edilerek yenilendiğini hatırlatan Başkan Mehmet Kuş, “Bugün, Direkli Mahallemizdeyiz. Mahalle sakinlerimize doğalgaz için verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İlçeye doğal gaz ulaştırılması için muhtarların, AK Parti teşkilatlarının, belediye meclis üyelerinin gayretleri olduğunu anımsatan Başkan Kuş, “Allah’a şükür, doğalgaz işinde alnımızın akıyla çıktık. Bir yandan Direkli Mahallemizde, diğer yandan on ayrı mahallemizde doğalgaz, elektrik ve su kazılarından dolayı bozulan yolları onarma çalışmalarımız hızlıca devam ediyor.  Kış gelmeden önce bu mahallelerimizdeki yolları da inşallah tamamlamış olacağız” dedi.

Direkli Mahallesinde doğal gaz bağlama çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Kuş, 2024 yılının hemen başlarında 15 Temmuz ve Akşemsettin mahallelerine de doğal gaz ulaştırılması için çalışmaların başlayacağı bilgisini verdi.

Mahallelerine doğal gaz ulaştırılmasındaki emek ve katıklarından dolayı Başkan Mehmet Kuş başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür eden Eyyübiye Muhtarlar Dernek Başkanı ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop, “Eyyübiye ilçemize doğalgaz geleceğini söylediğimiz zaman, insanlar inanmıyor, ciddiye almıyorlardı. Geleceğini ummuyorlardı. Sağolsun Başkanımız ve ekibinin olağanüstü gayretinden dolayı ilçemizin birçok mahallesiyle birlikte bizim mahallemiz de doğalgaza kavuştu. Bir aya yakındır evinde doğalgaz kullanan ailelerimiz var. Üstyapı çalışmalarından dolayı da başkanımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum