Şanlıurfa ve ilçeleri 7 Ekim Salı Günü Elektrik Çilesi Yaşayacak;

Şanlıurfa ve ilçeleri 7 Ekim Salı Günü Elektrik Çilesi Yaşayacak

Urfada Elektrik kesintisi olacak Şanlıurfa'nın Elektrik firması duyurdu....

Şanlıurfa'da elektrik kesintisi

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş’den yapılan açıklamaya göre 31 Ekim Salı günü Şanlıurfa’nın 7 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. 


Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfalılara elektrik kesintisi uyarısı geldi. Şirketten yapılan açıklamaya göre 7 ilçede belirli saatlerde elektrik kesintisi yaşanacak.


Şanlıurfa, 31 Ekim Salı günü elektrik kesintilerine hazırlanıyor. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., planlı kesintiler hakkında uyarıda bulundu. İşte ayrıntılar:


Siverek İlçesi:

Saat 09.00 ile 17.00 arasında, F-3 Selimpınar OSOS saha operasyonları biriminde OSOS çalışması yapılacağı için enerji kesintisi bekleniyor. Baki, Sislice, Büyükgöl, Küçükgöl, Beydeş ve birçok diğer mahallede elektrik kesintisi yaşanacak.


Karaköprü İlçesi:

Saat 13.00 ile 18.00 arasında, direk tipi trafo bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti, Küçüktülmen, Korukezen, İsaören, Tülmen, Kırkpınar ve diğer mahallelerde hissedilecektir.


Harran İlçesi:

Saat 09.00 ile 17.00 arasında, Şeyh Hayati Harrani, Hz. Yakup, Süleyman Demirel, Bükdere ve Buldum mahallelerinde müşteri hizmetleri tarafından OSOS'lu abone okuması yapılacağı için enerji kesintisi bekleniyor.


Haliliye İlçesi:

Saat 13.00 ile 17.00 arasında, Karaali, Bulduk, Yaşar, Akören, Yarımsu, Havşanlı, İkiağız, Yenisu, Ballıca, Yazılıkavak, Mehmetçik mahallelerinde direk tipi trafo bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.


Eyyübiye İlçesi:

Saat 08.30 ile 13.00 arasında, Güzelkuyu, Kadıkendi, Koçören OSB, Çalışkanlar, Koçören, Lüleci, Otlukalan ve Küçükalanlı mahallelerinde direk tipi trafo bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi bekleniyor.


Birecik İlçesi:

Saat 09.00 ile 18.00 arasında, Altınova, Tavşanören, Macunlu, Balaban, Hilalli, Gürkuyu, Günece, Beyburcu, Özmüş, Söğürtlen, Damlıca, Özveren, Karababa, Yeniakpınar, Günışığı, Akpınar, Meyanca ve diğer mahallelerde Gültepe KÖK binasından 3. seviye bakım çalışması sebebiyle enerji kesintisi yaşanacak.


Akçakale İlçesi:

Saat 10.00 ile 15.00 arasında, Salihler, Tatlıca, Topçu, Donandı, Kırmıtlı, Sakça, Bilece, Uğurhan, Yağmuralan, Güvenç, Buket, Nimet, Erecek, Gündaş, Şanlı, İncedere, Edebey, Onortak, Sevimli, Dorumali, Okaylar, Çokalan ve Yalınlı mahallelerinde kök çıkışı üzerindeki tesisatlarda OSOS okuma çalışması nedeniyle enerji kesintisi bekleniyor.


Şanlıurfa'daki vatandaşların, bu planlı kesintilere karşı hazırlıklı olmaları ve elektrik kesintilerinin süresini göz önünde bulundurmaları önemlidir.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum