Haliliye'de Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor;

Haliliye'de Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi tarafından sürdürülen yol çalışmalarıyla yeni yollar hizmete sunulurken, Devteyşti ve Bağlarbaşı Mahalle Muhtarları yapılan yollardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi....


Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, sathi kaplama, stabilize yol, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor.

Bu kapsamda; 3 mahallede çalışmalarını sürdüren ekipler, Veysel Karani Mahallesinde tamamladığı asfalt çalışmalarıyla yeni yolları hizmete sunuyor. Mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmaları Devteyşti Mahallesinde ise kış öncesi hazırlıklarıyla devam ediyor.

Yağmur suyu drenaj çalışmalarıyla yolları olağanüstü hava koşullarına hazır hale getiren Fen İşleri Müdürlüğü, doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlandığı Bağlarbaşı Mahallesinde ise deforme olan yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla onarıyor.

Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından deforme olan yolların yeniden onarıldığını belirten Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Musa Tapşık, “Haliliye Belediye

Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat, doğalgaz sözü vermişti. Şu an doğalgazımızın altyapısını tamamladık. Üstyapılarını da tamamlıyoruz. Doğalgazımız şu anda mahallede mevcuttur, kullanılmaktadır. Emeği geçen Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’a mahallemiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız, başarıların devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Devteyşti Mahallesinde yürütülen yağmur suyu drenaj çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarı Tahir Kına ise, “Bu çalışmadan dolayı Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a, burada Devteyşti Mahallem adına teşekkür ediyorum. Yerinde yapılan bir çalışmadır, yerinde yapılan bir hizmettir” diye konuştu.

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğünün merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdürdüğü çalışmalar periyodik olarak devam ediyor.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum