Haliliye Belediyesi Ulu Çınarların Yanında;

Haliliye Belediyesi Ulu Çınarların Yanında

Haliliye Belediyesi yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile hem hanelerini temizliyor, hem de 60 yaş üstü vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılıyor....

Haliliye Belediyesi yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile hem hanelerini temizliyor, hem de 60 yaş üstü vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılıyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yürüttüğü sosyal yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

İlçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal ve Giyim Market ile çeşitli yardım çalışmalarını devam ettiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar da unutmuyor. Bünyesinde sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile 576 haneye hizmet veren ekipler, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların hanelerini köşe bucak temizliyor. Yapılan başvuru sonucu komisyonca belirlenen kriterleri sağlayan hanelerde verilen hizmette, 60 yaş üstü erkek vatandaşlara berber hizmeti de götürülüyor. Talep doğrultusunda saç ve sakal tıraş ihtiyacının karşılandığı Evde Bakım Hizmeti, yaşlı vatandaşların gönüllerine dokunuyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların ise 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum