Urfa'da Derste Fenalaşan Öğretmen Hayatını Kaybetti;

Urfa'da Derste Fenalaşan Öğretmen Hayatını Kaybetti

Urfa Eyyübiye’de derste fenalaşan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Hasan Çaycı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi....


Eyyübiye haberleri; Şanlıurfa’da eğitim camiasını üzen haber geldi.

 

Eyyübiye ilçesine bağlı Şehit Abdulkadir Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesinde görevli Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Hasan Çaycı ders verdiği sırada fenalaştı.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Çaycı, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ancak Hasan Çaycı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Hasan Çaycı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü başsağlığı mesajı yayımladı.

 

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmen Hasan Çaycı’nın hayatını kaybetmesinin ardından başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, şu ifadelere yer verildi:

 

“Derin Bir Üzüntü İçerisindeyiz! Eyyübiye ilçesine bağlı Şehit Abdulkadir Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yapan Hasan Çaycı, ders esnasında fenalaşarak hayatını kaybetmiştir. Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren siz öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Emanetin, bu mesleğe senin gibi emek veren meslektaşlarında Hasan Öğretmenim! Ruhun şad olsun… Öğretmenimize Allah'tan rahmet, ailesine, öğrencilerine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Tüm eğitim camiasının başı sağ olsun”.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum