Şanlıurfa Hava Durumu Meteoroloji Uyardı;

Şanlıurfa Hava Durumu Meteoroloji Uyardı

Urfa Hava Durumu, Meteoroloji Şanlıurfa’yı uyardı: Salı gününe dikkat!...

Şanlıurfa'da havalar nasıl olacak

Meteoroloji Genel müdürlüğü 9 ile 13 Ekim 2023 tarihleri arasında Şanlıurfa’da beklenen hava durumu tahminleri açıklandı.


Şanlıurfa ilinde beklenen hava durumu tahminlerini kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, 9 Ekim tarihinde Şanlıurfa’da hava çok bulutlu hava sıcaklığı en yüksek 30 derece iken, 10 Ekim Salı günü ise hava sağanak yağışlı olması bekleniliyor.


İşte Şanlıurfa için güncellenen hava durumu tahminleri:

9 EKİM PAZARTESİ HAVA DURUMU:

Şanlıurfa'da hava çok bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 21 derece, en yüksek sıcaklık ise 30 derece olarak öngörülüyor. Nem oranı en düşük yüzde 29, en yüksek yüzde 49 olacak. Rüzgâr hızı saatte 19 km/sa olarak tahmin ediliyor.


10 EKİM SALI HAVA DURUMU:

 Salı günü Şanlıurfa'da gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. En düşük sıcaklık 17 derece, en yüksek sıcaklık ise 27 derece olacak. Nem oranı en düşük yüzde 42, en yüksek yüzde 90 olarak öngörülüyor. Rüzgâr hızı saatte 13 km/sa düzeyinde olacak 

11 EKİM ÇARŞAMBA HAVA DURUMU:

Çarşamba günü Şanlıurfa'da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 16 derece, en yüksek sıcaklık ise 27 derece olarak tahmin ediliyor. Nem oranı en düşük yüzde 22, en yüksek yüzde 89 olacak. Rüzgâr hızı saatte 13 km/sa olarak öngörülüyor.


12 EKİM PERŞEMBE HAVA DURUMU:

Perşembe günü Şanlıurfa'da hava açık olacak. En düşük sıcaklık 16 derece, en yüksek sıcaklık ise 28 derece olarak tahmin ediliyor. Nem oranı en düşük yüzde 13, en yüksek yüzde 42 olacak. Rüzgâr hızı saatte 12 km/sa düzeyinde olacak.


13 CUMA HAVA DURUMU:

Cuma günü Şanlıurfa'da hava açık olacak. En düşük sıcaklık 16 derece, en yüksek sıcaklık ise 27 derece olarak öngörülüyor. Nem oranı en düşük yüzde 13, en yüksek yüzde 33 olacak. Rüzgâr hızı saatte 12 km/sa olarak tahmin ediliyor.


Şanlıurfa'da bu dönemde hava koşullarının değişkenlik gösterdiği görülüyor. Vatandaşların hava durumu tahminlerini takip ederek gerekli önlemleri almaları önemlidir.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum