Şanlıurfa'da Güvenli Şehir Uygulaması Yüzlerce Polis Katıldı 38 Gözaltı;

Şanlıurfa'da Güvenli Şehir Uygulaması Yüzlerce Polis Katıldı 38 Gözaltı

Şanlıurfa’da Güvenli Şehir-3 uygulaması: 653 polisle şehir didik didik arandı Şanlıurfa’da il genelinde 653 polisin katılımıyla Güvenli Şehir-3 Uygulaması yapıldı. Uygulamada 4 bin 37 kişi ve bin 129 araç sorgulandı. Uygulamada 38 aranan kişi gözaltına alındı....

Şanlıurfa  Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla gerçekleştirilen "Güvenli Şehir-3 Uygulaması" kapsamında 653 polisin katılımıyla başarılı bir operasyon düzenledi. Uygulama sonucunda 4 bin 37 kişi ve bin 129 araç detaylı bir şekilde sorgulandı. Bu kapsamda 38 aranan kişi de gözaltına alındı.

Şehir genelinde gerçekleştirilen bu operasyonun amacı, genel güvenlik ve asayişin korunması, suça konu unsurların tespit edilmesi ve şüpheli kişilerin yakalanmasıydı. Toplam 653 personelin katıldığı uygulamada, 4 bin 37 kişi sorgulanırken, 73 işyeri de denetlendi. Ayrıca, bin 129 araç üzerinde sorgulamalar yapıldı ve 4 araç trafikten men edilerek toplamda 40 araca 86 bin 298 TL idari para cezası uygulandı.


Operasyon sırasında yapılan denetimlerde, 8 şahıstan 6 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, 55 fişek ve bir miktar narkotik madde ele geçirildi. Bu şüpheli kişilere karşı adli tahkikat başlatıldı ve gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Ayrıca, yapılan sorgulamalarda 38 şahsın çeşitli suçlardan arandığı tespit edilerek, bu kişiler gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahısların emniyetteki işlemleri devam ediyor. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki güvenliği ve halkın huzurunu sağlamak adına bu tür operasyonların süreceğini belirtti.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum