Şanlıurfa'lı Gençler Teknofest'te ikinci oldu;

Şanlıurfa'lı Gençler Teknofest'te ikinci oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyeleri öğrencilerinin oluşturduğu "Team Cezeri" takımı, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST kapsamında düzenlenen yarışmalarda kendi kategorilerinde Türkiye ikincisi oldu....

Mezopotamya Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezinde verilen eğitim ve kurslardan faydalanan gençler kente derecelerle dönmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezindeki atölyelerde fikir üreten, uygulama ve öğrenme şansı yakalayan öğrenciler TEKNOFEST İzmir’e damga vurdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Mezopotamya Living Lab markasıyla başarılara doymuyoruz. “TEAM CEZERİ” takımımızı tebrik ediyorum. Onlarla ne kadar övünsek azdır. Şanlıurfa gençliği ve Teknofest Kuşağı bilimin, teknolojinin, araştırıp geliştirmenin, azimle çok çalışmanın neticesi olan başarılara gidiyor.” sözlerine yer verdi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum