Urfa'nın Hava Durumu Bu Hafta Havalar Nasıl Olacak;

Urfa'nın Hava Durumu Bu Hafta Havalar Nasıl Olacak

Şanlıurfa Hava Durumu Şanlıurfa’nın hava durumuna ilişkin verileri paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden önemli uyarılar geldi. Peki Şanlıurfa’da bugün hava nasıl? İşte 25-29 Eylül Şanlıurfa hava durumu...

Şanlıurfa'nın Hava Durumu haftalık tahmin

Meteoroloji Genel MüdürlüğüŞanlıurfa'da bu hafta beklenecek hava durumu tahminlerini paylaştı. Tahminlere göre, kentte sıcak bir hava etkili olacak ve sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

25 Eylül Pazartesi Hava Durumu:

Pazartesi günü Şanlıurfa'da sıcak bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 37 derece olacak, en düşük sıcaklık ise 25 derece olarak tahmin ediliyor. Nem oranı en yüksek yüzde 45, en düşük yüzde 12 olarak öngörülüyor. Rüzgâr hızı saatte 13 kilometreye kadar çıkabilir.

26 Eylül Salı Hava Durumu:

Salı günü de sıcak hava etkisini sürdürecek. En yüksek sıcaklık 37 derece olacakken, en düşük sıcaklık 24 derece olarak bekleniyor. Nem oranı en yüksek yüzde 37, en düşük yüzde 10 olacak. Rüzgâr hızı saatte 12 kilometre civarında olacak.

27 Eylül Çarşamba Hava Durumu:

Çarşamba günü az bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 35 derece olacakken, en düşük sıcaklık 23 derece olarak tahmin ediliyor. Nem oranı en yüksek yüzde 67, en düşük yüzde 14 olacak. Rüzgâr hızı saatte 12 kilometreye kadar çıkabilir.

28 Eylül Perşembe Hava Durumu:

Perşembe günü hava yine az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 34 derece olarak öngörülüyor, en düşük sıcaklık ise 24 derece olacak. Nem oranı en yüksek yüzde 57, en düşük yüzde 14 olarak tahmin ediliyor. Rüzgâr hızı saatte 13 kilometre civarında olacak.

29 Eylül Cuma Hava Durumu:

Cuma günü hava az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 32 derece olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklık 22 derece olacak. Nem oranı en yüksek yüzde 74, en düşük yüzde 22 olarak bekleniyor. Rüzgâr hızı saatte 21 kilometreye kadar çıkabilir.

Bu tahminlere göre, Şanlıurfa'da bu hafta boyunca sıcak ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Lütfen güneşin etkisine karşı kendinizi korumayı ve sıcaklık değişimlerine dikkat etmeyi unutmayın.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum