Harran Üniversitesi Hastanesinde Son Teknoloji MR Cihazı Faaliyete Başladı;

Harran Üniversitesi Hastanesinde Son Teknoloji MR Cihazı Faaliyete Başladı

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı vatandaşlara daha kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak amacıyla son teknoloji bir MR cihazını hizmete aldı....

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi vatandaşlara daha kaliteli ve kapsamlı sağlık hizmeti sunmak için sürekli yenilenme ve güncellenme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bu kapsamda Harran Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı vatandaşlara daha kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak amacıyla son teknoloji bir MR cihazını hizmete aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Harran Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Veysel Kaya, vatandaşlara daha nitelikli ve hızlı sağlık hizmeti vermek için sürekli olarak hastane olarak güncellendiklerini ifade etti.

KAYA: GÜNDE ORTALAMA 100-120 TETKİK GERÇEKLEŞTİRİLMESİ MÜMKÜN HALE GELİYOR

Dr. Öğr. Üyesi Veysel Kaya, Radyoloji Anabilim Dalına kazandırılan yeni MR cihazı ile ilgili şu bilgileri verdi:


“Bünyemize aldığımız yeni MR cihazımız yüksek çekim gücü sayesinde daha kısa sürede daha yüksek kalitede görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Ayrıca cihazın içi geniş olduğu için hastaların MR çekimine daha rahat uyum sağlaması mümkün hale geliyor. Kapalı yerde kalma korkusu ve kilo fazlası olan hastaların da MR çektirmesine olanak tanıyor. Cihaz, tüm vücut, nörovasküler, anjiyo, ortopedik, abdominal, onkolojik MR ve kolanjiografi MR incelemeleri gibi birçok farklı çekim türünü destekliyor. Yeni MR cihazımız ile birlikte randevu sürelerinin de kısaltılmasını hedefliyoruz. Daha hızlı ve kaliteli görüntüler elde edilmesiyle, günde ortalama 100-120 tetkik gerçekleştirilmesi mümkün hale geliyor. Bu sayede hastalara daha hızlı ve doğru teşhis hizmeti sunulabilecek. MR cihazımız manyetik rezonans teknolojisinin ulaştığı en yeni donanım ve teknolojiye sahip olup bu cihazla birlikte kaliteli ve hızlı teşhis hizmeti verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”


KIRKHAN: KALİTEDE GÖRÜNTÜLER ELDE EDİLMESİNİ SAĞLIYOR


Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, “Harran Üniversitesi Hastanesi olarak vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için cihazlarımızı yeniliyoruz. Bu kapsamda Radyoloji Anabilim Dalı bölümünde kullanılmak üzere yüksek kaliteli yeni bir MR cihazını kullanıma aldık. Yeni MR cihazı, yüksek çekim gücü sayesinde daha kısa sürede daha yüksek kalitede görüntüler elde edilmesini sağlıyor. MR cihazının hastanemize kazandırılmasında emeği geçen Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Harran Üniversitesi Hastanesi, sağlık hizmetlerini sürekli olarak güncelleyerek ve teknolojiyi takip ederek bölge halkının sağlık ihtiyaçlarına daha iyi cevap verme konusundaki kararlılığını sürdürüyor.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum