Afad Personel Alacak Şanlıurfa Listede Yok..!;

Afad Personel Alacak Şanlıurfa Listede Yok..!

AFAD Başkanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni ile personel alımı yapacak. Başvurular Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak. 40 ilden alım olurken iller arasında Şanlıurfa yok....

Afad personel alımı başvurusu detayları;

Resmi Gazete'de yer alan ilana göre, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'nın taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere, 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alınacak. Personel alımı uygulama ve sözlü sınavla gerçekleşecek.

Ortaöğretim mezunu adaylarda, harita-tapu-kadastro, inşaat teknolojisi, itfaiyecilik ve yangın güvenliği, kimya teknolojisi, makine ve tasarım teknolojisi, metal teknolojisi, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının bilişim teknolojileri, elektrik-elektronik teknolojisi, endüstriyel otomasyon teknolojileri, metalürji teknolojisi, motorlu araçlar teknolojisi, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, ulaştırma hizmetleri ile bunlara denkliği kabul edilen alanları bitirme ve 2022'deki Kamu Personel Seçme Sınavı'nda "KPSSP94" puan türünden en az 60 almış olma şartı var.

Ön lisans mezunlarının ise mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarından mezun olmak kaydıyla, ön lisans düzeyinde öğretim veren kurumların "Acil Durum ve Afet Yönetimi" veya "Sivil Savunma ve İtfaiyecilik" programları ile bunlara denkliği kabul edilen programları bitirme ve 2022'deki sınavda Kamu Personel Seçme Sınavı'nda "KPSSP93" puan türünden en az 60 alma şartı aranacak.

BAŞVURULAR ELEKTRONİK ORTAMDA

Adaylar başvurularını, 09-17 Ekim'de e-Devlet üzerinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden elektronik ortamda yapabilecek.

Alımlara ilişkin detaylı bilgilere, Resmi Gazete'nin Çeşitli İlanlar bölümündeki ilan ve AFAD'ın internet sitesindeki duyurudan ulaşılabilecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum