Eyyübiye'deki Millet Bahçesinde Yangın Çıkaran Şahıs Kamerada..;

Eyyübiye'deki Millet Bahçesinde Yangın Çıkaran Şahıs Kamerada..

Eyyübiye Millet Bahçesinde yangın çıkaran şahıs kamerada Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Millet Bahçesi'nde meydana gelen olayda, bir kişi tarafından çıkarılan yangın, güvenlik kamerasına yansıdı....

Şanlıurfa’da sıcak hava nedeniyle binlerce vatandaşın sığındığı Eyyübiye Millet Bahçesi, her yaş grubundan insanın keyifle vakit geçirdiği bir alan olarak hizmet veriyordu. Ancak bazı sorumsuz kişilerin çevreye zarar verme girişimleri, güvenlik kameralarına takıldı.

Millet Bahçesi'ne gelen bir kişinin, sıcak hava nedeniyle kurumuş olan otları ateşe vermesiyle başladı. Alevler hızla yayılırken, çevredekilerin müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alındı. Ancak yangın sonucunda bahçenin yeşil alanları ciddi zarar gördü.

Eyyübiye Belediyesi, olayın güvenlik kameraları tarafından kaydedildiğini tespit ederek emniyetle işbirliği yaparak şüpheliyi tespit etti. Şahsın, çıkardığı yangın nedeniyle hukuki işlem başlatıldı.

Eyyübiye Belediyesi de olayı kınayarak, Millet Bahçesi'nin tüm vatandaşlara hizmet veren bir alan olduğunu ve böyle sorumsuz davranışların hoşgörüyle karşılanamayacağını belirtti. Ayrıca, Millet Bahçesi'nde güvenliğin sağlanması için gerekli önlemlerin artırılacağını da açıkladı.

Olayın ardından bölge sakinleri, Millet Bahçesi'ne daha fazla özen gösterilmesini ve tüm ziyaretçilerin bu güzel alanı koruma bilinciyle kullanmasını istediler.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi, bölge halkının huzur içinde vakit geçirebileceği bir mekan olmaya devam ederken, benzer olayların yaşanmaması için güvenlik önlemleri artırılacak ve halkın bilinçlendirilmesi sağlanacaktır.


Eyyübiye Millet Bahçesi yangın olayı videosu..

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum