Şanlıurfa Hava Durumu Bu Hafta Urfa'da Neler Olacak Meteoroloji Paylaştı;

Şanlıurfa Hava Durumu Bu Hafta Urfa'da Neler Olacak Meteoroloji Paylaştı

Şanlıurfa’da bu hafta hava nasıl olacak? urfa'da yaşayan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, bu hafta Şanlıurfa’da hava durumu nasıl olacak? İşte 5 günlük Urfa'nın hava durumu tahmini....

Şanlıurfa'da haftanın genelinde sıcak havanın etkili olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü urfa için paylaştı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11,12,13,14 ve 15 Eylül tarihleri arasında Şanlıurfa için beklenen hava durumu tahminlerini açıkladı. Tahminlere göre, Şanlıurfa’da hava sıcaklığın etkili olacağı bekleniyor. 5 günlük hava durumuna göre sıcaklıklar ortalama en yüksek 34, en düşük ise 31 olması bekleniyor.

11 EYLÜL PAZARTESİ HAVA DURUMU

Hava az bulutlu olacak, en yüksek sıcaklık 34, en düşük ise 22 derece, nem oranı en yüksek 39, en düşük 12. Rüzgâr ise 21 km/sa düzeyinde olacak.

12 EYLÜL SALI HAVA DURUMU

Hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 31, en düşük ise 21 derece, nem oranı en yüksek 62, en düşük 15. Rüzgâr ise 13 km/sa düzeyinde olacak.

13 EYLÜL ÇARŞAMBA HAVA DURUMU

Hava az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 32, en düşük ise 21 derece, nem oranı en yüksek 42, en düşük 15. Rüzgâr ise 15 km/sa düzeyinde olacak.

14 EYLÜL PERŞEMBE HAVA DURUMU

Hava az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 32, en düşük ise 21 derece, nem oranı en yüksek 35, en düşük 9. Rüzgâr ise 14 km/sa düzeyinde olacak.

15 EYLÜL CUMA HAVA DURUMU

Hava az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 32, en düşük ise 20 derece, nem oranı en yüksek 28, en düşük 6. Rüzgâr ise 14 km/sa düzeyinde olacak.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum