Şanlıurfa İşkur Kura Çekimi Sonuçları;

Şanlıurfa İşkur Kura Çekimi Sonuçları

Karaköprü İŞKUR kura çekim sonuçları açıklandı: İşte tam liste Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi merkezde ve kırsalda bulunan okullarda çalıştırılmak üzere alınacak olan personellerin kura çekim sonuçları açıklandı. Kurada 210 asil sonuçları belirlendi....

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki okullarda görevlendirilecek personel alımı için düzenlenen TYP (Toplum Yararına Program) kura çekimi, büyük bir katılımla gerçekleşti. Noter huzurunda Kazancı Bedih Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekimi sonucunda, 210 asil personel belirlendi.

Karaköprü ilçesindeki okullarda görev alacak olan personele yönelik düzenlenen kura çekimi, adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirildi. Katılımcılar, heyecanla kura sonuçlarını beklerken, noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda 210 asil personel belirlendi.

Kura çekimi sonuçlarına göre, görevlendirilen personellerin artık Karaköprü ilçesinin eğitim kurumlarında öğrencilere hizmet vereceği bildirildi. Bu süreçte başvuru yapan ve kura sonucunda asil olarak belirlenen personeller, ilçedeki eğitim ve öğretim faaliyetlerine katkı sağlayacaklar.

Karaköprü ilçesindeki okulların ihtiyacını karşılamak üzere yapılan personel alımı kura çekimi, adaletli bir şekilde sonuçlanarak ilçedeki eğitim kalitesine katkı sağlayacak yeni personellerin belirlenmesine vesile oldu.






Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum