Şanlıurfa Aksa Doğalgaz Şubelerinde Kuyruk Çilesi;

Şanlıurfa Aksa Doğalgaz Şubelerinde Kuyruk Çilesi

Şanlıurfa’da, son dönemde doğal gaz ulaştırılan mahallelerin artmasıyla abonelik işlemleri için Aksa Doğalgaz’a gelen vatandaşların uzun kuyruk çilesi sürüyor. Aksa Doğalgaz, ikinci şubesini Haliliye’de açmasına rağmen özellikle deprem sonrası çok sayıda kişinin evlerini taşıması, abonelik işlemleri için sıra çilesini daha da artırdı....

Türkiye’nin en geniş coğrafi dağıtım alanına hizmet veren Aksa Doğalgaz’ın Şanlıurfa merkezdeki şubeleri yetersiz kalıyor.

Şanlıurfa’da bin 487 kilometreyi bulan şebekesi ile 184 bin aboneye doğalgazı ulaştıran Aksa Doğalgaz’ın tüm abonelik ve sözleşme işlemleri kent merkezindeki iki şubesinde yapılabiliyor.

Aksa Doğalgaz, Karaköprü’deki şubesinin ardından ikinci şubesini Haliliye’de Bamyasuyu Mahallesinde Çanakkale 18 Mart Caddesi’nde temmuz ayında açtı.

Ancak yeni bir şubenin açılması, birçok vatandaşın şikayetlerine neden olan kuyruk çilesini azaltmadığı görüldü.

Son dönemde doğal gaz ulaştırılan mahallelerin artmasının yanında deprem sonrası çok sayıda kişinin evlerini taşıması, abonelik işlemleri için kuyrukta bekleme çilesini daha da artırdı.

Kurum yetkililerine çağrıda bulunan vatandaşlar, şube ve personel sayısının artırılması gerektiğini belirterek sıra bekleme çilesinin giderilmesini istedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum