Şanlıurfaspor Taraftarı Hasan Kaytan’ın Desteğini Unutmadı;

Şanlıurfaspor Taraftarı Hasan Kaytan’ın Desteğini Unutmadı

Şanlıurfaspor taraftarlarına ve Şanlıurfaspor'a verdiği destek ile taraftarın ve Urfalıların gururu oldu....

Şanlıurfaspor önemli bir sponsor anlaşmasına daha imza attı.


Şanlıurfaspor göğüs sponsorluğunda Şanlıurfalı başarılı Sanayici-İş Adamı Hasan Kaytan’nın yönetim kurulu başkanlığı yaptığı Babason A.Ş’ye bağlı XKoren Electric ile yapılan ön görüşmeler sonrası XKoren Electric ile Astor Enerji Şanlıurfaspor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Toplantıda konuşan Şanlıurfaspor için örnek vefa gösteren  Hasan Kaytan çocukluk anılarının anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.


“Ben inanıyorum Şanlıurfaspor adını Süper Lig'e yazdıracaktır.” Kaytan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 


“Ben küçük bir çocuk iken eski Urfa stadı önünde maç günleri meybuz satıyordum, meybuz dediğim fakir dondurması. Bazen polis amcalara yalvarıyorduk stada girebilmek için, stada girince bizden mutlusu yoktu. O günlerde biri gelip bana deseydi Hasan sen ilerde Şanlıurfaspor’a sponsor olacaksın valla inanmazdım ama çok şükür bugün buralardayız Şanlıurfaspor’umuzun yanındayız. Biz 16 buçuk milyon TL’ye anlaştık ben buradan taraftarımız, başkanımız ve sizlerin önünde bir sürpriz yapıyorum ve 2 buçuk milyon TL daha veriyorum yani toplamda 19 milyon TL’lik bir anlaşma yapıyorum”.


Şanlıurfaspor taraftarları örnek vefa sergileyen Hasan Kaytan'ı unutmadı ve sahamızda oynadığımız Erzurumspor maçında büyük bir pankart açarak Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor'un gururu Hasan Kaytan'a teşekkür ettiler.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum