Şanlıurfaspor Taraftarlarına Passolig Açıklaması;

Şanlıurfaspor Taraftarlarına Passolig Açıklaması

Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulübünden yapılan açıklamada, Passolig kart çıkarmak taraftarlar bilgilendirildi...

Astor Enerji Şanlıurfaspor'un ilk haftada sahasında Altay'ı 2-1 mağlup ettiği maç öncesinde stat gişelerinde sorun yaşanmıştı. Teknik sorunun giderildiği, 3 Eylül Pazar gecesi 21.45'te Erzurumspor FK ile oynanacak 4. hafta maçı öncesi gerekli önlemlerin alındığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Passolig uygulaması konusunda taraftarların merak ettikleri konulara açıklık getirildi.

Açıklamada, taraftarların 23 Ağustos 2023 (Çarşamba) gününden itibaren 11 Nisan Stadyumu içerisinde yer alan gişelerden passolig kartı için müracaatta bulunabilecekleri belirtildi.

Kulüp açıklamasında Passolig konusunda şu bilgiler verildi: 

''2023-2024 Sezonu Trendyol 1. Ligi için stadyum girişlerinin Passolig uygulaması ile olacağı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanmıştır. 

Passolig çıkarmak isteyen taraftarlar passolig.com.tr'ye veya Passolig uygulamasına kaydolarak ‹Hemen al› seçeneğinden bilgilerini girdikten sonra Passolig sahibi olabilir

Passolig, 7 yaşından büyük çocuklar için yayımlanan statü gereğince şart kılınmıştır. 

Taraftarımız eski passoligleri ile stadyum turnikelerine kartlarını okutmak isterlerse, çip arızası sorunu yaşanabilir. Çözümü stadyum gişelerinden tek geçişlik kart almaktır.

Telefonun NFC özelliği açık olmadığı için sistem etkileşime giremeyebilir ve barkodu okumayabilir. NFC özelliği aktif edildikten sonra geçişe izin verir. Telefon ekranlarında hayalet veya mat koruyucu varsa okuma gerçekleşmeyebilir. bu durumda ekran koruyucunun kaldırılması gerekir. 

Uygulama siyah moddayken barkod okuma daha da hassaslaştığı için okutma süresi uzayabilir. Uygulamanın beyaz moda alınması turnikeden geçişi hızlandırır. 

Kartınız arızalıysa, unutulduysa, internetten başvuru yapmış ve elinize ulaşmamışsa, turnike telefonu okumadıysa gişeden tek geçişlik Pass Card alınarak (Kimlik beyanı zorunlu) turnikeden geçiş sağlanabilir.''

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum