Şanlıurfa Eski Vekili Gök'e Yeni Görev;

Şanlıurfa Eski Vekili Gök'e Yeni Görev

Şanlıurfa eski Milletvekili Abdulkerim Gök'e yeni görev...

AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanlığı’nda başkan yardımcılığı görevine getirildi.

AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili olan Doç. Dr. Abdulkerim Gök, Gençlik Spor Bakanlığı’nda görev verildi.

Gök, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanlığı’nda başkan yardımcılığı görevine getirildi.

ABDÜLKERİM GÖK KİMDİR?

Abdulkerim Gök, 1 Mart 1970'te Şanlıurfa'da doğdu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Zübeyde'dir.

Öğretim Üyesi Doç. Dr.; Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim Dalında tamamladı.Bir süre kamu bankasında uzman yardımcılığı görevinde bulundu. Serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak çalıştı. Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde yardımcı doçent olarak derslere girdi. Aynı fakültede Maliye Bölüm Başkanlığı ve Çalışma Ekonomisi Bölüm Başkanlığı görevlerini üstlendi. Kızılay Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Şanlıurfa Yoksulluk ve İşsizlikle Mücadele Derneğinin kuruluşuna öncülük etti. Şanlıurfa Belediyesine danışmanlık yapmasının yanı sıra İl İstihdam Kurulunda görev aldı.

Gök, 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekilliği görevini yürüttü.

2016 yılında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın oluru ile Kalkınma Bakanlığına müşavir olarak atandı. İngilizce bilen Gök, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum