Urfa'daki Cinsel İstismar Olayında Yeni Gelişme;

Urfa'daki Cinsel İstismar Olayında Yeni Gelişme

Şanlıurfa Halfeti'deki cinsel istismar olayında yeni gelişme...

Halfeti'de 14 yaşındaki kız çocuğuna uyuşturucu madde içirip cinsel istismarda bulundukları ve uygunsuz videolarını çekerek şantaj yaptıkları ileri sürülen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Olaya ilişkin Aranan 2 şüpheli ise yakalanarak cezaevine gönderildi.

İddiaya göre, Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki Z.B.'ye, arkadaş ortamında bir grup tarafından uyuşturucu madde içirildikten sonra kız çocuğuna cinsel istismarda bulunuldu. Daha sonra aynı şahıslar kız çocuğunu korkutmak amacıyla çıplak vaziyette uygunsuz vidolarını çekti. Ellerinde bulunan bu videolarla kız çocuğuna, şantaj yaparak farklı zamanlarda çocuğu cinsel ilişkiye zorladıkları ve mağdur çocuktan uyuşturucu temini için para istedikleri öğrenildi. Çıplak video şantajlara dayanamayan kız çocuğu polise şikayette bulundu.

Savcılığın talimatı üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, ilçede yaşayan 5 şahıs gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden adlieye'ye sevk edilen R.M., Y.Ö., İ.H.K. ve B.H. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken H.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

OLAYLA İLGİLİ YENİ GELİŞME YAŞANDI

İstismar olayına ilişkin yeni gelişme yaşandı.

Olaya ilişkin aranan  F.E. ve E.Ç. ekiplerin çalışmaları sonucu  yakalandı.Mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum