Haliliye Ağız ve Diş Hastanesinde Randevusuz Diş Tedavisi Mümkün mü Başhekim Açıkladı..;

Haliliye Ağız ve Diş Hastanesinde Randevusuz Diş Tedavisi Mümkün mü Başhekim Açıkladı..

Haliliye Ağız ve diş hastanesi randevusuz diş tedavisi Haliliye ADSM açıldı....

 Haliliye Ağız ve Diş Hastanesinde randevusuz hasta kabulü mümkün mü?

Başhekim Dt. Mustafa Ferhat Demir: '50 Diş Kliniği ve 5 yataklı servisle hizmet veriyoruz. 182 MHRS üzerinden ve ayaktan hasta kabul ediyoruz'

Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Mustafa Ferhat Demir,  Merkezi Hastane randevu sistemi (MHRS) üzerinden hasta kabulüne başladıklarını bildirdi.

2018-2019 Devteşti’nde Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi olarak inşa edilen binanın 2020 yılı Temmuz ayında Hastaneye dönüştürülmek üzere Sağlık Bakanlığına devredildiğini anımsatan Başhekim Demir, şu bilgileri verdi:

''Haliliye Belediyesi tarafından proje ve tadilatı yapılan, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Tıbbi Cihaz ve tefrişat işlemleri tamamlanan “Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi” hizmet binası 9 kattır. İlk Altı kat klinikler 7. Kat Ameliyathane ve sterilizasyon ünitesi 8. Kat idari ofislerden oluşmaktadır. Zemin katta Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Çocuk ve Dâhiliye polikliniklerinin olduğu semt polikliniği hizmet vermektedir.

Hastane 50 Diş Kliniği ve 5 yataklı servis olarak hizmet verecektir. Sağlık Bakanlığı tarafından Haliliye ilçemizde bulunan” Hızmalı semt polikliniğinin” bu hastaneye bağlanmasıyla 65 ünite ve 5 yatak kapasitesine sahip Şanlıurfa’nın en büyük hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Vatandaşlarımız ayaktan müracaat ederek veya 182 MHRS üzerinden randevu alarak Diş Tedavilerini yaptırabilirler.''

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum