Eyyübiye'de Doğalgaz Çalışmasının Ardından Bozulan Yollar Yenileniyor;

Eyyübiye'de Doğalgaz Çalışmasının Ardından Bozulan Yollar Yenileniyor

Doğal gaz şebeke döşemesi ve test çalışmaları tamamlanan sokaklarda kilitli parke yenileme çalışmalarını hızla tamamlayan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, abonelik işlemlerini sonraya bırakan vatandaşların kazılan ev önlerini yenilemeye devam ediyor....

Eyyübiye'de doğal gaz çalışmaları sırasında bozulan yollar yenileniyor.

Hayatı Harrani, Ruha, Asya, Eyüpnebi, Eyüpkent ve Süleymanşah Mahalleleri’ne önceki yıl doğalgaz ulaşmasına rağmen aboneliklerini yapmayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir yıl ücretsiz doğal gaz verileceğini açıklamasının ardından hızla aboneliklerini yapmaya başladılar.

Doğal gaz şebeke döşemesi ve test çalışmaları tamamlanan sokaklarda kilitli parke yenileme çalışmalarını hızla tamamlayan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise, abonelik işlemlerini sonraya bırakan vatandaşların kazılan ev önlerini yenilemeye devam ediyor.

Akabe ve Direkli Mahalleleriyle birlikte doğal gaz ulaştırılan sekiz mahallede kilitli parke yenileme çalışmalarında yüzde 95 seviyesine ulaşılırken, ilçedeki yerleşim birimlerinin yüzde 60’ının doğal gazla tanıştığı belirtildi.

Parkları, yenilenen yolları, doğal gazıyla birlikte en konforlu kışını yaşamaya hazırlanan Eyyübiye’de, önümüzdeki günlerde internet altyapısının güçlendirilmesi için de küçük çaplı kazı çalışmaları yapılacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla Eyyübiye, enerji ve iletişimde de şehrin diğer bölgeleriyle aynı seviyeye ulaşacak.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum