Eyyübiye Belediyesi Borcunu Açıkladı;

Eyyübiye Belediyesi Borcunu Açıkladı

Urfa Eyyübiye Belediyesi şeffaflık ilkesi doğrultusunda sosyal medya hesabından gelir gider tablosunu ve toplam borcunu kamuoyuyla paylaştı....

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi borcunu açıkladı

Şanlıurfa'nın Merkez ilçesi olan Eyyübiye Belediyesi, şeffaflık ilkesi doğrultusunda sosyal medya hesabından gelir gider tablosunu ve toplam borcunu kamuoyuyla paylaştı.

Eyyübiye Belediyesi, vatandaşlar ve kamuoyunun şeffaf bir şekilde bilgilendirilmesi için sosyal medya hesabından gelir ve gider tablosunu kamuoyuyla paylaştı. 1 Ocak ile 30 Haziran tarihleri arasında yapılan hesaplamalara göre, belediyenin gelirleri toplam 320.065.631,98 lira olurken, giderleri ise 415.121.072,62 lira olarak açıklandı.

Açıklanan tabloya göre, Eyyübiye Belediyesi'nin bu dönemde toplam borcu 307.718.960,25 lira olarak belirtildi. Belediye, mali durumunu şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşarak vatandaşların bilgi sahibi olmasına önem veriyor.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Gelir ve giderlerimizi açıklamaya devam ediyoruz. 1 Ocak - 30 Haziran tarihleri arasındaki Gelir - Gider tablomuz..." şeklinde bir açıklama yapıldı

Eyyübiye Belediyesi, şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışıyla vatandaşlarının güvenini kazanmayı ve hizmetlerini daha şeffaf bir şekilde sunmayı amaçlıyor.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum