Milletvekili Eyyüpoğlu Duyurdu; Şanlıurfa’da Uçak Sefer Sayıları Artacak;

Milletvekili Eyyüpoğlu Duyurdu; Şanlıurfa’da Uçak Sefer Sayıları Artacak

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Şanlıurfa’da uçak sefer sayılarının düşürülmesine ilişkin yaptığı açıklamada “Uçak seferlerinde azalma yapılmış gibi lanse edilmesi gerçeği yansıtmamaktadır. Zira, THY yönetimi ile bugün yaptığım görüşmede Ekim ayı ve 2024 yılı için uçuş sayılarını arttıracaklarını tekrar belirttiler” dedi....

Şanlıurfa'nın Uçak Seferleri sorunu 

Urfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Urfa'nın Uçak Sefer Sayıları artacak..

Şanlıurfa’da uçak sefer sayılarının düşürülmesine yönelik tepkilerin ardından TBMM İdari Amiri ve AK Parti Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu’ndan açıklama geldi.

Sefer sayılarının azaltılmasının sadece Şanlıurfa’ya yönelik olmadığını, Anadolu illerinin tümünde yapıldığı bilgisini aktaran Eyyüpoğlu, “27/07/ 2023 tarihinde, Şanlıurfa Milletvekillerimiz ve THY Yönetim Kurulu üyeleri ile toplantı yapılmış ve toplantı gündemi olarak; Şanlıurfa ilimize yapılan uçuş seferlerinin azaltılmasına ilişkindi. Toplantı neticesinde, söz konu uçuş seferlerinin azaltılması hususu sadece Şanlıurfa ilimize yönelik olmadığı, Anadolu illerinin tümünde yapıldığı bilgisi tarafımıza verildi” dedi.

Eyyüpoğlu: Sefer sayıları artacak

Şanlıurfa’da sefer sayılarının artacağını vurgulayan Eyyüpoğlu, konuya ilişkin yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Nitekim, girişimlerimiz neticesinde; THY yetkilileri tarafından, bu yıl Ekim ayı ve 2024 uçuş planlamasında sefer sayılarının arttırılacağı sözünü aldığımızı kamuoyu ile paylaştık. Ancak, Bazı Basın yayın organlarında yapılan açıklamada, mevcut durumun haricinde uçuş seferlerinde azalma yapılmış gibi lanse edilmesi gerçeği yansıtmadığını belirtmek isterim. Zira, THY yönetimi ile bugün yaptığım görüşmede Ekim ayı ve 2024 yılı için uçuş sayılarını arttıracaklarını tekrar belirttiler. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum