Urfa'lı Öğrenci Valiye Seslendi İşte Şanlıurfa Valisi Ayhan'ın Alkışlanacak Cevabı;

Urfa'lı Öğrenci Valiye Seslendi İşte Şanlıurfa Valisi Ayhan'ın Alkışlanacak Cevabı

Urfalı öğrencinin burs isteğini Salih Ayhan geri çevirmedi. Attığı twete cevap veren Şanlıurfa Valisi öğrenciyi Valiliğe davet etti....

Urfa'lı öğrencinin burs isteğine 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'dan alkışlanacak hareket

Sosyal medyadan Şanlıurfa Valisine seslenen bir öğrencinin burs isteğini Salih Ayhan geri çevirmedi.  Attığı twete  cevap veren Şanlıurfa Valisi öğrenciyi Valiliğe davet etti.

Eğitim alanında yapacağı çalışmaları ve Eğitim ile ilgili hassasiyetlerini dile getiren Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan alkışlanacak bir harekete daha imza attı. Sosyal medyadan Şanlıurfa Valisine seslenen bir öğrenci kendisinin Kabataş Erkek Lisesinde okuduğunu ve okuldaki başarısından dolayı Cambridge programı olan IGCSE uygulanacağını belirtti.

Şanlıurfalı öğrenci Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’dan burs talep etti. Öğrencinin çağrısına sessiz kalmayan Salih Ayhan “Valilikte sizleri ağırlamak isterim” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabı üzerinden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’a ulaşan Şanlıurfalı öğrenci;

“Kabataş Erkek Lisesinindi okuyorum Okulumda Ki başarımdan dolayı Cambridge programı olan IGCSE uygulanacak Ailem öğretmen diğer kardeşim de Türkiye'de ilk 10000'e girdi uygun görürseniz burs talep ediyorum Şanlıurfalı bir kız öğrenci olarak desteğinizi istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Öğrencinin çağrısına kayıtsız kalmayan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan;

“Kıymetli evladım seni yürekten tebrik ediyorum. Bu talebe kayıtsız kalmak mümkün değil! İletişim bilgilerini DM’den iletirseniz irtibata geçeriz veya pazartesi Valilikte sizleri ağırlamak isterim.” Dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum