Karaköprü'de 3 Yeni Tesisin Açılışı Yapıldı;

Karaköprü'de 3 Yeni Tesisin Açılışı Yapıldı

Şanlıurfatv; Karaköprü Belediyesi 3 yeni tesisin açılışını Vali Ayhan'ın katılımıyla yaptı....

Karaköprü Belediyesi Seyrantepe Kapalı Spor Salonu, 8 bin metrekarelik park ve kırsala yapılan sentetik çim sahanın açılışları Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Karaköprü Belediyesi ilçeyi kalkındırmak için kazandırdığı yatırımları bir bir hizmete sunuyor.  Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ı ilçede ağırlayarak tamamlanan 3 tesisin açılışını birlikte yaptı. 

 Vali Ayhan ve Başkan Baydilli ilk olarak Seyrantepe Mahallesi’nde Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla ilçeye kazandırılan kapalı spor salonunu ziyaret etti. Burada çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Ayhan ve Başkan Baydilli daha sonra bu tesisin açılışını gerçekleştirip hizmete sundular.

 Açılışta konuşan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan “Karaköprü genç bir ilçe; gelişiyor, değişiyor ve dönüşüyor. Buna göre tüm ihtiyaçlar yapılıyor.  Bugünde güzel bir tesisi hizmete sunuyoruz. Tesisin yapımında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Karaköprü Belediyemize teşekkür ediyorum. 2023 yılı inşallah bol açılışlı bir yıl olacaktır” dedi.

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise “Büyüyen ve gelişen Karaköprü’müze yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Bugün de Seyrantepe Mahallemize Gençlik ve Spor Bakanlığımızı katkılarıyla yapımını tamamladığımız Kapalı Spor Salonumuzun açılışlını gerçekleştirdik. 6 ay gibi kısa bir sürede tamamladığımız Kapalı Spor salonumuz 4 bin m2 alan üzerinde ve kapalı alanı yaklaşık bin m2 olan içerisinde; basketbol, voleybol ve futbol sahası bulunan bir kompleks şeklinde yaptık. Kapalı Spor salonumuz Karaköprü’müze, Seyrantepe Mahallemize ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 Konuşmaların ardından Vali Ayhan ve Başkan Baydilli çocuklarla voleybol maçı yaptı.

 Seyrantepe Kapalı Spor Salonu açılışından sonra 4. Murad Kültür Merkezine geçen Vali Ayhan ve Başkan Baydilli merkezde kurs gören kursiyerlerle sohbet etti.

 Kültür Merkezi ziyaretinden sonra Mehmetçik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 8 bin M2’lik parkın açılışını yapan Vali Ayhan ve Başkan Baydilli burada karşılaştıkları vatandaşlarla da bir süre sohbet edip talep ve önerilerini dinledi.

 İlçe merkezindeki açılışların ardından kırsala geçen Vali Ayhan ve Başkan Baydilli, Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Göbekli Kırsal Mahallesi’nde sürdürülen sathi asfalt kaplama çalışmasını inceledi.

 İncelemenin ardından Göbekli Mahallesi’nde gençler için kazandırılan sentetik çim sahanın açılışını gerçekleştirilip gezi programı tamamlandı.

 Vali Salih Ayhan’ın Karaköprü’ye yaptığı ziyarette; İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, AK Parti Karaköprü İlçe Başkan V. Halit Yaşar Keleşabdioğlu ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum