Şanlıurfa Milletvekilleri Boş Durmuyor Urfa'nın Uçak Seferi Sorununu THY Başkanına İlettiler;

Şanlıurfa Milletvekilleri Boş Durmuyor Urfa'nın Uçak Seferi Sorununu THY Başkanına İlettiler

Akparti Şanlıurfa Milletvekilleri Urfa'nın uçak seferi sorununu THY başkanına ilettiler....

Urfa'nın ulaşım sorunlarını THY Başkanına ilettiler

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, THY Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Bolat ve THY Genel Müdürü Sayın Bilal Ekşi ile bir araya geldi. Vekiller, Şanlıurfa’ya havayolu seferlerinin arttırılmasını istedi.

Urfa’nın ulaşım sorunları THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ve THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye iletildi.

Ziyaret ve taleplerle ilgili açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Asuman Cevahir Yazmacı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: ”Görüşmede, turizm ve kültürel zenginlikleriyle son dönemde uluslararası boyutta büyük ivme kazanan kadim şehrimiz Şanlıurfa’ya havayolu seferlerinin arttırılması gerektiğini ilettik.

Milletvekili arkadaşlarımla gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Uzakdoğu’dan Şanlıurfa’ya havayoluyla kurulacak turizm köprüsünün kentte yarattığı heyecanı anlattık.

“Tarihin Sıfır Noktası” Göbeklitepe, Balıklıgöl, Sakin Şehir Halfeti gibi birçok önemli turizm destinasyonlarını bünyesini barındıran şehrimiz için bayrak taşıyıcı, ülkemizin en değerli markası ve dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi THY’den destek istedik.  Ayrıca, GAP Havalimanının tanıtımlarda “Taş Tepeler” olarak kullanılması, "Göbeklitepe Awaits You" gibi bir reklamla THY’nin daha çok turiste ulaşabileceği, uçaklardan birinin gövdesinin Göbeklitepe ve Karahantepe kazılarından çıkan ve eşsiz sayılan eserlerle süslenmesi, Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel mirasını anlatan broşürlerin bulunması fikrini paylaştık.

*Yurtiçi sefer sayısının yeterli olmadığını da ilettiğimiz görüşmede bu yıl Ekim ayı ve 2024 uçuş planlamasında sefer sayılarının arttırılacağı sözünü de aldık. Sayın Ahmet Bolat ve Sayın Bilal Ekşi’ye misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum