Eyyübiye Belediyesinden 3 Mahalleye Daha Halı Saha Yapımı;

Eyyübiye Belediyesinden 3 Mahalleye Daha Halı Saha Yapımı

Şanlıurfa Eyyübiye'de 3 mahalleye yeni halı saha...

Eyyübiye Belediyesinin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklerini alarak Spor Toto Teşkilatı’nın katkılarıyla yapımına başladığı halı sahalar hizmete sunulmaya devam ediyor.

Eyyübiye’de kırsal mahallelere inşa edilen üç halı saha daha tamamlandı.

 Daha önce Bayraklı, Keskin, Özlü, Aşağı Yazıcı, Günbalı ve Yolbaşı kırsal mahallelerinde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan halı sahalara, Akmağara, Vergili ve Dilimli Mahalleleri de eklendi.

 Nüfus yoğunluklarına göre tespit edilen mahallelerdeki halı sahaları okulların yanında ve yerleşim alanlarının yakınında inşa etmeye özen gösteren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, tamamlanan halı sahaları mahalle gençlerinin ve çocuklarının hizmetine sundu.

 Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın en fazla genç nüfusuna ev sahipliği yapan, dolaysıyla gençlik, spor ve eğitim yatırımlarıyla hizmetlerine büyük ihtiyacın olduğu Eyyübiye’de, son dört yılda 27 halı saha, yarı olimpik yüzme havuzu, bir spor kompleksi, Batıkent TOKİ ve Selçuklu Mahalleleri’nde yaşam parkı konseptinde inşa edilen parklarda spor alanları, iki sınav merkezi, sekiz kitap otağı, içerisinde kütüphane, çok sayıda spor alanı olan Millet Bahçesi gibi yatırımlar hayata geçirildi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum